Case de lemn – www.delemn.ro

[meteor_slideshow slideshow=”testul-1″ metadata=”fx: ‘zoom’, random: 1″]

Venim in sprijinul clientilor care isi doresc case de lemn prin lansarea www.delemn.roproiecte de case din lemn.

Acum mai mult de 1 an de zile, postam primul articol din blog dedicat caselor din lemn. Reiau ideea cu care incepusem atunci: Alegerea unei case de lemn nu trebuie privita ca un compromis sau o alternativa ieftina la constructiile “serioase” din zidarie si beton. Echipa noastra a realizat site-ul www.delemn.ro in scopul promovarii unui sistem constructiv foarte raspandit si apreciat la ora actuala in lume. Siteul consta in prezentarea unor modele de case din lemn, structurate in mai multe pachete de proiectare. De asemenea, pentru ca dorim sa stim ce credeti despre noi si casele noastre sau ce nelamuriri aveti, siteul delemn.ro ofera o platforma de comentarii asemanatoare cu un blog, sub fiecare prezentare de casa. Mai mult, constructorii de case de lemn, au posibilitatea de a lansa oferte de pret de executie pentru fiecare casa din colectia noastra de proiecte.

Comments

5 responses... add one

Construim case din lemn ecologice, tradiţionale, pe bază de comandă fermă, în virtutea unui contract şi conform cu specificaţiile beneficiarului, având capacitatea de a pune în practică lucrările noastre oriunde pe teritoriul României!

https://wood-home.ro/

Cine priveste o casa de lemn ca si un compromis atunci nu e deloc informat despre acest subiect si nici nu o fost vreodata in asa minunati.

O casa de lemn mi se pare alegerea perfecta pentru o casa de vacanta la munte.

buna ziua
de circa un an ma tot invart in jurul ideii de a imi construi casa … am inceput cu achizitionarea unui teren de 300 m2 insa incet incet am reusit sa il extind ajungang undeva la 1200 posibil 1500 m2 .
Fazele de decizie au trecut de la structura clasica de realizare din beton si caramida urmata de prospectarea constructiei in sistem AMVIC insa in urma unei vacante in Delta unde am fost cazat intr-un complex de 4 stele compus din vile realizate pe structura de lemn cu acoperis de stuf si am ramas f placut surprins de cum ma simt in o asemenea casa … am tot citit despre sistemul de lemn si multi imi spun ca e pt casa de vacanta nu pt casa de locuit . incovenintele ar fi zgomotul , focul , mucegaiul …cele mai importante . va rog sa ma ajutati sa ma conving ca solutia unei structuri pe lemn este mai ok decat caramida si beton pt ca eu unul m-am simtit f bine intr-o asemnea casa insa am familie si tb sa le explic si lor argumentat de ce e bine intr-o asemenea casa
Multumesc
Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*