Promotie la proiectele de autorizare pe site-ul www.ncase.ro

Incepând cu 1 Decembrie 2011, proiectele de autorizare din magazinul online de proiecte case, www.ncase.ro, au preturi care pornesc de la 2E/mp (f. TVA) – insemnând valori de proiectare pentru Proiectul de Autorizare (proiect faza PAC – DTAC) de 200, 300, sau 400 Euro in functie de marimea casei.Documentatie PAC

Proiectele pot fi comandate online, pentru orice locatie din Romania, livrarea urmand sa aiba loc in termen de 6 zile lucratoare de la efectuarea comenzii. Asfel intr-un teremen foarte scurt si cu preturi care sfideaza orice concurenta puteti primi acasa, prin curier rapid, proiectul complet pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.

Comments

8 responses... add one

Ma numesc Ariton si as dori un proiect pentru o casa cu demisol perter si mansarda cu amprenta la sol de 80mp si un alt proiect pentru un atelier auto cu amprenta la sol de 100mp ,astept o oferta ,va multumesc.

An fascinating dialogue is value comment. I feel that it’s best to write extra on this matter, it may not be a taboo topic however usually people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers 577246

Foarte interesant. Mult succes, ideile si sugestiile voastre sigur ajuta

buna ziua cat ma costa proectul de la casa 300-8 si daca aveti sediu in galati sa scot proectul.multumesc anticipat

O idee foarte buna. Care sunt factorii care determina cresterea pretului unui astfel de proiect?

Cam trebuie sa convingeti vecinul sa mearga la notar. Daca nu, instanta de judeacata este ultima solutie.

Cum obtin autorizatia de constructie daca vecinul nu este de acord?
Data publicarii: Vineri, 6 Ianuarie 2012, 19:05
Am si eu o problema am luat certificatul de urbanism cu data de 10 05 2010 am facut proiectul pentru construirea unei case si la depus la primarie nu am asteptat raspunsul si m-am apucat de casa am terminat casa dosarul a fost respins cu urm. precizare pentru protejarea constructiei vecinului sai fac prelungirea cosului de fum cu acordul acestuia. Vecinul nu vrea sa-mi dea acordul prin notar, este de acord cu inaltare cosului dar nu vrea sa mearga la notar. Am depus dosarul la Primarie de 10 ori dar a fost respins am dat eu decraratie la notar pe propria mea raspundere ca sunt de acord cu inaltarea cosului dar nu au tinut cont.
Daca nu rez. vor sa-mi dea amenda disciplina in constructii
Nu stiu ce sa m-ai fac cer si eu un sfat.
Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*